İçeriğe geç

Manisa Izmir Arası Kaç Saat Sürüyor

Manisa İzmir arası arabayla kaç saat sürüyor?

İzmir ile Manisa arasındaki mesafe yaklaşık 35 km’dir. Kamil Koç ile İzmir’den Manisa’ya yolculuğunuz yaklaşık 30 dakika ve saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir. İzmir’den Manisa’ya kaç saat sürer?

İzmir Manisa otobüsü kaç TL?

İzmir – Manisa Otobüs Seferiobilet En ucuz yolculuk140,00 TLEn uygun fiyatlı firmaBalıkesir Uludağ Turizmİzmir – Manisa kaç saat?42 dakikaEn çok sefer yapan firmaBalıkesir Uludağ TurizmOrtalama fiyat141,00 TL1 hat daha

İzmir Manisa’da kaça kadar otobüs var?

Şehzadeler şehri Manisa’dan, Ege’nin incisi İzmir’e 1977’den beri; haftanın 7 günü sabah 05:30’dan akşam 22:00’ye, İzmir’den sabah 06:20’den itibaren İzmir Garaj 23’e.

Manisa İzmir otobüsleri nereden kalkıyor?

Manisa Seyahat otobüsleri nereden kalkıyor? Manisa ile İzmir arasında haftanın yedi günü sefer düzenleyen Manisa Seyahat otobüsleri, İzmir Otogarı’ndan ve Bornova Manisa Kavşağı olarak bilinen kavşaktan hareket ediyor.

Uşak ile İzmir arası kaç?

İzmir Uşak arası kaç kilometre? İzmir Uşak arası mesafe yaklaşık 206 km’dir. Kamil Koç ile İzmir Uşak arası yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 40 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

İzmir’den Aydın’a kaç saat sür?

Aydın ile İzmir arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 1 saat 17 dakika sürmektedir. Aydın ile İzmir arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenlemektedir?

Manisa seyahat İzmir Manisa arası kaç saat?

Manisa’dan İzmir’e otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 41 km. Yaklaşık seyahat süresi: 1 saat 6 dakika. Son satış 59 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 150 TL. Günlük seyahat sayısı: 4 Seyahat noktaları: 1 hat daha

Manisa seyahat saat kaça kadar?

Manisa’dan haftanın 7 günü 05.30 – 22.00 saatleri arasında.

Manisa seyahat öğrenci kaç TL?

Yeni ücret tarifesine göre tam biletliler 125 TL, öğrenciler ise 110 TL’den seyahat edebiliyor.

Manisa şehir içi otobüs ne kadar?

Yeni düzenlemeyle 16 Ağustos 2023’ten itibaren geçerli olan fiyat tarifesi tam biletlerde 20 TL, öğrencilerde ise 13,25 TL olarak belirlendi. Manisa Kent Konseyi de işletme sahiplerini korumak için önlem aldı.

İzmir’den Manisa Celal Bayara nasıl gidilir?

İlhan Varank Kampüsü’ne Manisa Otogarı’ndan kalkan ve şehir merkezinden geçen 21 numaralı halk otobüsü ile ulaşabilirsiniz. İzmir’den Ulaşım: İzmir Otogarı’ndan kalkan ve Bornova Evka 3 metro istasyonunun önünden geçen Manisa Seyahat otobüsleri ile Manisa Otogarı’na ulaşabilirsiniz.

Menemen’den Manisa’ya saat kaçta araba var?

Menemen’den Manisa’ya ilk aracımız sabah 7:35’te, son aracımız ise akşam 8:05’te hareket etmektedir. Araçlarımız her 45 dakikada bir hareket etmektedir.

Manisa İzmir bilet fiyatları ne kadar?

Manisa İzmir arası otobüs bileti ne kadar? Manisa İzmir arası otobüs bileti fiyatları 159.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 159 civarında.

Manisa şehir otobüsleri saat kaçta başlıyor?

Sabah 07:00’den akşam 22:00’ye kadar.

Manisa Aydın arası kaç?

Manisa Aydın arası mesafe yaklaşık 150 km’dir. Kamil Koç ile Manisa Aydın arası yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 11 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Otobandan Soma İzmir arası kaç km?

Soma-İzmir arası toplam mesafe 41 kilometredir.

Manisa Konya arası kaç saat sürüyor?

Konya’dan Manisa’ya kaç saat sürüyor? Konya ile Manisa arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 7 saat 30 dakika sürüyor.

Manisa Denizli arası kaç kilometredir?

Manisa ile Denizli arası kaç kilometre? Manisa ile Denizli arasındaki mesafe yaklaşık 277 km’dir. Kamil Koç ile Manisa’dan Denizli’ye yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 30 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Bursa İzmir arası kaç saat sürüyor?

Bursa ile İzmir arası kaç kilometre? Bursa ile İzmir arası mesafe yaklaşık 330 km’dir. Kamil Koç ile Bursa’dan İzmir’e yolculuğunuz yaklaşık 3 saat 45 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir